MEMORIES BURIED ALIVE NEVER

NEVER DIE THEY ARE ONLY COMMING

BACK AND APPEARS IN ANOTHER

PAIR OF SHOES.

 

Ideellt arbete

Du som känner att Du inte orkar eller inte vill vara med oss längre.

Jag Tar mej tid närhelst Du behöver och hjälper dej att, se, förstå, känna och det viktigaste av allt, att börja längta efter något.

Jag hjälper till med rehabilitering av mobbade barn och ungdomar. Jag arbetar med FASTER EFT, vilket är i dag den överlägset snabbaste metoden att återställa sinnet från fobier, låsningar, trauman och rädslor mm .

BARN UNDER 11 år (ENDAST i UNDANTAGSFALL)

UPP TILL 15 ÅR MED MÅLSMAN. Övriga 16-17

 

UTBILDNING/TERAPI OCH RÅDGIVNING

Din rädsla kontrollerar ditt liv

Att ha ett problem är att gå in i trans

Att gå in i ditt problem eller att det triggats igång, det gör att ditt undermedvetna styr dina tankar genom trans och Du gör beslut som Du inte valt själv.

Jag åtgärdar dina livslånga trauman och fobier. Tar bort all värk som inte har någon fysisk orsak och lindrar de andra plågsamma fysiska åkommorna. Jag rensar bort trauman från ditt tidigare liv som bara sitter i ditt undermedvetna.

Detta är mycket viktigt. Ditt tidigare liv påverkar ditt liv i dag liksom alla människor utan undantag.

 

Brist på närhet

”Inget är så helande som mänsklig beröring, sade världsmästaren i schack som aldrig blev kramad och sedd som barn. Det blev ett livslångt liv i mental sorg i avsaknad närhet och sökandet av att bli sedd. Han dog ensam och oförstådd av världen på ett sjukhus på Island.” Bobby Fischer”.

Bryr Du dej om vad andra tycker att Du ska göra så blir Du aldrig den person som det var meningen att Du skulle bli här på jorden

Om Du tycker att det är viktigt vad andra tycker att Du ska göra eller inte göra, då hittar Du aldrig ditt framtidsöde eller dröm.

Bli inte beroende av människor som tycker vad du ska göra eller inte göra.

Du kan genomföra precis vad du vill genom kärlek, och rätta tankar och frågor.

Älskar Du någon så kämpar Du inte om något,

utan bara är en hjälpande hand för dem.

Kiesha Crowter Shaman och visdomkeeper.

 

Sanningar

Är alkoholism, droger och beroende en sjukdom: Nej ett symtom, det talar om att det finns något bakomvarande problem och lösning för symtomet.

Är enda barnet och ensamstående en vanlig oroshärd på arbetet: Ja, de kan ha svårt med samarbetet.

Är Cancer, Schizofreni och mentala problem mm ärftligt: Nej adoptivbarnen i familjen drabbas ju också. Barnets familj och omgivning indoktrinerar barnet om framtida sjukdomar som går i släkten och sedan går det som en dom i arv, det som går i arv är den negativa doktrinen.

Finns det obotliga sjukdomar: Nej, det finns alltid någon som behärskar problemet, ge aldrig upp. Ingen har rätten att döma ut en annan människa med negativa utlåtanden. Det är sorgligt att läkare/psykologer behöver göra det pga inkompetens och nonchalans. Detta förgör klientens/patientens egen läkningsförmåga och vilja att se ljust på sin tillvaro och positiva resultat. Negativa utlåtande förgör människan som sedan omedvetet suger upp allting runt sej och även omedvetet dras till allt som är negativt. Det finns hjälp idag.

Läker tiden alla sår: Nej under inga omständigheter. Ärren (orsakerna) finns kvar och dessa triggas igång när en snarlik situation dyker upp. Traumat spelas då upp igen med samma smärta och mentala intensitet som vid händelsetillfället vid din barndom eller under ditt liv.Vi söker upp problemens hemvist och neutraliserar årtiondens traumatiska upplevelser.

 

Självkänsla och självförtroende

Självkänslan är beroende av vår egen värdering av oss själva i relation till andra människor.

Den byggs redan upp eller raseras i vår barndom.

Ingen självkänsla betyder inga eller dåliga möjligheter till ett normalt självförtroende. Självförtroende är ett mått på hur säkra och trygga vi känner oss i relation till vår omgivning och att vi vågar visa vad vi tycker, tänker, känner på ett naturligt och ärligt sätt. Svaghet kan vara provocerande.

Människor som visar sin svaghet blir ofta utnyttjade både som barn och vuxna. Vi vågar inte erkänna problemet för oss själva eller andra och skäms för att söka hjälp.

Risken är då att man hellre lider i tysthet när det kanske bara behövs några timmar för att bli stark. Ironin i detta är att de starkare känner sig provocerade av svagheten och den svagare får mindre och mindre mänskligt värde hos de starkare i längden. Här är det viktigt att ha ett uns av självförtroende kvar för att våga stå på sig själv och försvara sig själv och bryta den nedåtgående trenden.

Jag kan hjälpa dej att förstå och åtgärda dina problem och att återställa ditt självförtroende.

Du är välkommen på mina kurser. Fyra gånger och c:a 2.5 timmar.

Material för kursen översänds vid din bokning.

 

 

Sprid denna sida:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print