Nu kommer jag att börja skriva blogginlägg och andra nyheter på Livsanalys.se.

Kunder och andra intressenter kan följa mitt arbete och få tips och idéer här i högerspalten på min sida. Ni som vill får kommentera och ställa frågor i kommentarsfältet nedan.

 

Mvh Jan!

 

 

Nu startar jag en bloggsida!
Sprid denna sida:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One thought on “Nu startar jag en bloggsida!

 • oktober 26, 2017 at 1:47 e m
  Permalink

  Varför blir vi sjuka eller mentalt störda

  Varför undersöker man inte våra nuvarande statschefer eller de kommande. Alla människor har mentala problem mer eller mindre och det blir värre för varje år där kraften eskalerar.

  Platon sade på sin tid att vi som har kunskapen kan och vet, vi ska styra människan för de övriga ska arbeta för oss.

  Och efter dessa premisser styrs nästan samtliga statsskick i hela världen. Kyrkan och religionen tog efter och påptalade att de som inte följer och lever efter våra premisser är kättare o kan avrättas.

  Ett statsskick som inte fungerar som Mahatma Gandhis behöver alltid en bisittare som springer mellan folket och de/den styrande med information och desinformation så man kan krossa allt motstånd. Så fungerar det i företag, föreningar och sekter.

  Allt styrande är bara för makt eller pengar och inte för det som borde utföras för människans bästa. Se bara religionen som människan skapat. Bara makt, pengar och lögner för att förslava oss. När man forskar i religionerna långt tillbaka i tiden så ser man hur våra ledare, religiösa samfund avrättar varandra för få tillgång till djupare information som bara en t.ex var utsedd och anförtrodd att handha. Se på Vatikanen, för fyrtio år sedan gjordes inbrott i Vatikanens bank an fann att Vatikanen hade en väldigt stor aktiepost i USA:s krigsmaskineri och mycket annat som försökte döljas precis som våran Regering/ Riksdag ( vid tsunamin, transport mm mm.. I Vatikanens agenda föregicks både hor och våldtäkter föregågna fylleslag där PÅVEN ramlade av hästen i fyllan när han var ute med jaktlaget. Man startade längre tillbaka krig med bisittares lögner mot Muslimerna precis som alla andra regimer eller stater. Nu kommer bägge sidors intriger upp till allmän beskådning, men är det någon som vill veta, trots detta drabbas alla människor av det som ingen vill veta och vi rättar in oss i leden som vi lärt oss som de 3 Kinesiska aporna. Men vi är förvånade om vi blir sjuka.

  Jag berättar senare om våra stresssjukdomar vad det beror på.mm

  Vi avrättar inte varandra längre för människan har börjat se och förstå religionens maktfullkomlighet och regeringars lögner i våra civiliserade länder. Människan har varit förslavad sedan tusentals år men börjar resa se men tyvärr i elfte timmen.

  Vi fållas in från barndomen i olika fållor för att passa in de styrandes maskineri för att överleva. Här i Sverige får allmänheten så pass mycket betalt att man har näsan över vattenytan så man inte klagar eller gör något. Människans största rädsla är fattigdom, gå gärna in på sidan rädslor på (livsanalys.se ) så förstår ni varför fattigdom är unik.

  Det finns ingen frihet i skolan för de som är annorlunda eller ser på livet på ett annat sätt alla fållas in o tämjes liksom Indian horses. Brake down and build up as you please. Dagens slaveri gör människor sjuka pga att vi vet mer idag men är fortfarande handlingsförlamade. Därför vi är vana att bara se det vi blivit inlärda att se och inte våga se utanför ramarna vilket är frihet.

  Som hypnosterapeut och hypnosanalytiker kan jag få människor att somna på 30 sekunder Vid avslappningperioden så blir människan av med alla spänningar andningen och spända anletsdrag försvinner, människan blir avslappnad och vacker så otroligt fri. Tänk om vi alla kunde vara så.

  J.G LIVSANALYS

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *