Numerologiska porträtt

Du vänder dig till numerologin i en strävan att förbättra ditt liv.

Numerologin kommer att befria dig från det förflutnas bojor och hjälpa dig att på ett aktivt sätt ta del i de beslut som gäller din framtid. Den besvarar frågorna: Vad är jag här för att uppnå? Vad kommer att göra mig lycklig? Vilka är mina medfödda gåvor.

Jag vet att man kan uppnå effektiv känslomässig och fysisk healing med siffror. Varje gång jag bryter ner en persons tal framträder en historia. Jag kan se min klients numerogram och omedelbart lokalisera ursprunget till konflikterna i hans liv. Man berättar vilka starka respektive svaga sidor man har och visar hur dessa karaktärsdrag växelverkar och ger upphov till glädje och smärta – och vad man kan göra för att förbättra sina erfarenheter. Den hjälper dig att ta reda på vad Du egentligen vill: Att hitta vägen till framgång.

Vilken är siffran för din livsväg. Vilket är ditt själstal. Ditt personlighetstal. Ditt totaljag. Din födelsedagssiffra. Och ditt ödestal. Och inte nog med det. Kan din adress vara av negativa vibrationer pga dina nummer eller ditt telefonnummer som inte ger den önskade effekten av siffrorna, speciellt vid affärer.

När de negativa vibrationerna lämnar oss så tar de positiva vibrationerna över och lyfter ditt sinne.

Du får också veta om dina tidigare livspartners varit fel val och varför. Du får också hjälp att hitta rätt denna gång och i vilka siffror Du bör söka.

 

Materialet sänds över nätet eller skickas på en dvd. 900:-

Pensionärer eller om Du är arbetslös  500:-

 

 

Sprid denna sida:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print